Esmaül Hüsna Kolye, zarif zincir tasarımını manevi anlamı güçlü detaylarla buluşturur. 925 ayar gümüş üzerine uygulanan 18 ayar sarı altın kaplama, kolyeye sıcak ve ışıltılı bir görünüm kazandırırken tasarımın dikkat çekici formunu tamamlar.
Kolyenin 6,9 cm boyutundaki yuvarlak objesinin ön yüzünde, merkezde Allah lafzı ve çevresinde Esmaül Hüsna olarak bilinen Allah’ın 99 güzel ismi, Arapça olarak dairesel bir düzen içerisinde işlenmiştir.
Objenin arka yüzünde ise Ayetel Kürsi’nin Arapça metni yer alır. İki yüzünde bulunan farklı detaylarıyla bu özel tasarım, manevi anlamı zarif bir mücevher formunda taşımaya imkân sunar.
55 cm uzunluğundaki zinciri, kolyenin dikkat çekici objesiyle uyum sağlayarak kullanışlı ve şık bir görünüm oluşturur.
Günlük kombinlere anlamlı bir dokunuş katabileceği gibi özel günlerde de tercih edilebilir.
Manevi değeri ve özgün tasarımı sayesinde, kendiniz için anlamlı bir seçim olmasının yanı sıra sevdiklerinize sunabileceğiniz özel bir hediye alternatifi olarak da öne çıkar.
- Garanti Süresi: 1 Yıl
- Materyal: 925 Ayar Gümüş
- Materyal Rengi: 18 Ayar Sarı Altın Kaplama
- Kolye Uzunluğu: 55 Cm
- Obje Boyutu: 6,9 Cm